Associació Musical i Cultural José Luis Lopategui

Concurs infantil d'interpretació José Luis Lopategui 

SISENA EDICIÓ - GUITARRA

Premiats al VI Concurs Infantil de Guitarra J.L. Lopategui


El Jurat, integrat per Joan Albert Amargós, Xavier Coll i José Antonio Chic, va decidir atorgar els següents premis:

Categoria B
  1r premi: Miquel Tordera (Tordera, Barcelona)
  2n premi: Abel Parejo (Castelló de Rugat, València)
Categoria A
  1r premi ex aequo: Clàudia Dorado (Malgrat de Mar, Barcelona) i Celia Prieto (Barcelona)
  2n premi ex aequo: Coro Parellada (Benigànim, València) i Ausiàs Parejo (Castelló de Rugat, València)

Joan Albert Amargós, compositor, arreglista i director d’orquestra. Membre des de l’inici de l’Associació Musical i Cultural J.L. Lopategui. President del Jurat.

Xavier Coll, guitarrista i pedagog, professor des del 2003 de l’Escola Superior de Música de Catalunya. www.xavier-coll.com

José Antonio Chic, guitarrista i pedagog, professor del Conservatori de Monzón (Osca) i director del Ensemble XXI. www.ensemblexxi.com/jose-antonio-chic/

 

 

L’Associació Musical i Cultural José Luis Lopategui i l’Escola Aula de Música 7 organitzen el VI Concurs Infantil de Guitarra, en homenatge al guitarrista i pedagog José Luis Lopategui.

BASES

1- Podran participar-hi tots els guitarristes que el 25 de març de 2017 no superin el límit d’edat de cada grup. Els primers premis d’edicions anteriors no podran tornar a presentar-se a la categoria en què van ser premiats.

2- El concurs tindrà lloc el dissabte 25 de març de 2017 al matí a la seu de l’Associació Musical i Cultural J. L. Lopategui. El lliurament de premis i diplomes i el concert de guanyadors es faran el mateix dia a la tarda.

3- Les proves seran públiques i l'ordre d'actuació es decidirà per sorteig. Els horaris dependran del nombre d'inscrits.

4- S’estableixen dues categories:

          Categoria A: Nens i nenes d’11 a 13 anys

          Categoria B: Nens i nenes de 8 a 10 anys

5- El jurat estarà format per músics i pedagogs de reconegut prestigi.

6- El jurat valorarà tant la interpretació com la dificultat de les obres presentades i es reserva el dret de proclamar desert o declarar ex aequo algun dels premis, així com de resoldre qualsevol qüestió no prevista en aquestes bases.

7- Tots els participants rebran un diploma que acrediti la seva participació en el concurs.

8- Els guanyadors es comprometen a participar en el concert de cloenda del concurs.

9- Els participants autoritzen a l'AMIC José Luis Lopategui a publicar fotografies o vídeos dels concursants a la página web de l'Associació, en filmacions destinades a difusió pública no comercial o en revistes o publicacions d'àmbit educatiu i cultural.

10- El fet de concursar suposa l’acceptació tant de les bases del concurs com de les decisions del jurat, que seran inapel·lables.

 

INSCRIPCIÓ

DOCUMENTACIÓ

1- El termini d’inscripció finalitza el 17 de març de 2017.

2- Per formalitzar la inscripció s’haurà d’ingressar la quantitat de 22€ per la categoria A i 17€ per la categoria B en concepte de drets d’inscripció al núm. de compte:

ES96 0081 0066 6700 0143 9554

3- Juntament amb el comprovant de l’ingrés i la butlleta d’inscripció degudament emplenada, cal fer arribar a l'Associació, per correu postal o correu electrònic, la següent documentació:

     - Una fotocòpia del DNI o llibre de família.

     - Una foto mida carnet.

     - Repertori escollit amb durada aproximada.

En el cas de fer-ho per correu postal, la data d’entrada serà la del mata-segells de l’oficina de correus.

4- Els concursants lliuraran al jurat, en el moment de l'actuació, 2 còpies de totes les obres a interpretar excepte les obligades.

 ►FORMULARI D'INSCRIPCIÓ

Omplir les dades sol·licitades al formulari d'inscripció fent constar, a l'apartat Descripción, edat, categoria en la qual es participa i programa que s'interpretarà.

Tota la documentació pot enviar-se per correu electrònic a concurs@amicjllopategui.es, o dipositar-la personalment o per correu postal a l'adreça de l'Associació: Av. Diagonal 327, entresol 1a,08009 Barcelona.

 

PROGRAMA

Categoria A:

Una única prova d'una durada mínima de 10 minuts i màxima de 12 minuts de música, que inclourà:

- Obra obligada: Escollir dos estudis d'entre els números 1, 4 i 10 de l'àlbum "30 estudis per a guitarra" de Glòria Villanueva. Editorial La mà de guido.

- Repertori amb obres de diferents autors.

Una de les obres es tocarà de memòria.

(Es pot veure una mostra de l’obra obligada a peu de pàgina. L’obra obligada s’enviarà en PDF i per correu electrònic als participants una vegada feta la seva inscripció).

Categoria B:

Una única prova d'una durada màxima de 5 minuts de música, que inclourà obres de diferents autors. Per aquesta categoria no hi ha obra obligada.

Una de les obres es tocarà de memòria.

 

PREMIS

Categoria A:

        Primer Premi valorat en 200 €

        Segon Premi valorat en 100 €

Categoria B:

        Primer Premi valorat en 150 €

        Segon Premi valorat en 75 €

Els guanyadors dels primers premis de cada categoria participaran en el Concert de Joves talents del Certamen Llobet 2017.Tots el premiats seran convidats a participar en un concert organitzat per l'Associació de la guitarra de Badalona.

Per a qualsevol dubte, truqueu al 93 207 40 22 els dimarts i dijous de 10 a 13 hores i demaneu per la María José Santos, coordinadora del concurs, o envieu un correu electrònic a  concurs@amicjllopategui.es 

Mostra de l'obra obligada

 

Associació Musical i Cultural José Luis Lopategui | info@amicjllopategui.es