Associació Musical i Cultural José Luis Lopategui
Concurs Juvenil de guitarra J.L. Lopategui

Notícies / Noticias

Premiats al 12è Concurs Juvenil de guitarra J.L. Lopategui


FOTOS

Donem les gràcies a tots els nostres patrocinadors, col·laboradors i mecenes

Premeu la imatge per conèixer-los / Clica en la imagen para conocerlos

SANDRA CORTIJO, primera catalana classificada, actua a l'homenatge a Miquel Llobet al cementiri de Poblenou


Sandra Cortijo, primera catalana clasificada, actua en el homenaje ante la tumba de Miquel Llobet en el cementerio de Poblenou.

Concert de clausura del Concurs Juvenil de guitarra J.L. Lopategui

Tenim el plaer comptar al duo Jorge Cardoso & Sylvie Dagnac en el concert de clausura del 12è Concurs Juvenil de Guitarra. Serà a les 19h a l'Auditori Eduard Toldrà del Conservatori Municipal de Música de Barcelona 

-------------

Tenemos el placer de disfrutar del dúo Jorge cardoso & Sylvie Dagnac en el concierto de clausura del 12º Concurso Juvenil de Guitarra. Será a las 19h en el Auditori Eduard Toldrà del Conservatorio Municipal de Música de Barcelona.

Concierto de FRANCISCO BOTTO al festival ART LLOBET 

Francisco Botto, el jove guitarrista portuguès de 18 anys que va guanyar la categoria B a l'11è Concurs Juvenil de Guitarra Lopategui, va actuar a cicle de concerts Art Llobet. Aquest concert formava part dels premis del concurs.

-------------

Francisco Botto, el joven guitarrista portugués de 18 años ganador del 1r premio categoría B del 11º Concurso Juvenil de Guitarra Lopategui, actuó en el ciclo de conciertos Art Llobet.
Classe magistral de GUILLEM PÉREZ-QUER

El dissabte 21 d'octubre, els premiats a l'11è Concurs Juvenil de Guitarra van rebre, com a part dels premis del concurs, una classe magistral del mestre Guillem Pérez-Quer a l'escola Aula de Música 7 de Barcelona. Compartim un record fotogràfic.

--------------

El sábado 21 de octubre, los premiados en el 11º Concurso Juvenil de Guitarra recibieron, como parte de los premios del concurso, una clase magistral del maestro Guillem Pérez-Quer en la escuela Aula de Música 7 de Barcelona. Compartimos un recuerdo fotográfico.